Werkwijze


”Als geen ander weten wij, dat de beslissing over de aanschaf van uw nieuwe occasion moeilijk is en absoluut de ideale mix moet zijn tussen emotie en verstand.”  

bedrijfspand

Waarin onderscheidt onze werkwijze zich ten opzichte van andere autobedrijven?

Deze ideale mix verschilt per situatie, maar wij kunnen u hierin, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, een gedegen advies geven bij het maken van de voor u juiste keuze. Dit advies komt tot stand door de tijd voor u te nemen, gerichte vragen te stellen en goed naar u te luisteren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw huidige auto(’s) en/of motor(en) in te ruilen. De inruilwaarde is van veel factoren afhankelijk, dus om u een zo goed mogelijk inruilvoorstel te kunnen doen is het zeer belangrijk dat wij uw in te ruilen voertuig(en) kunnen bekijken. Het is mogelijk om u een telefonische inruilindicatie te geven van uw huidige voertuig. Wij geven u echter geen definitieve prijs maar een richtprijs. In sommige gevallen kan de geschatte richtprijs ook lager uitvallen. Een inruilindicatie geven wij ongezien en wordt vaak binnen enkele minuten geschat, terwijl een daadwerkelijke taxatie veel langer zal duren. Al onze occasions worden voor aflevering technisch gecontroleerd en netjes gereinigd. Een grote of kleine beurt, een nieuwe APK-keuring en/of uitgebreide garantie is in overleg mogelijk tegen een prijsje

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Bij ons is luxe geen optie, maar standaard! En doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Door onze correcte en lage prijsstelling weten steeds meer mensen ons bedrijf in Beilen te vinden. Geen gehandel en gepingel, gewoon een vaste lage prijs, dat is wel zo prettig! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Niet zelden horen wij dan ook van onze klanten, dat zij een budget hadden voor een auto van 2016 of 2017, maar dat ze bij ons geslaagd zijn met een auto van 2018, 2019 of zelfs van 2020!! Klant tevreden, wij tevreden. En daar gaat het ons om!

Vrijwel al onze auto’s komen rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn voorzien van zowel een volledige onderhoudshistorie als een Nationale Auto Pas. Wij hebben elke dag nieuwe aanvoer van auto’s, dus kijk regelmatig op deze site, want misschien zit uw auto er vandaag niet, maar morgen wel bij! Verder kunt u op de site kennismaken met ons bedrijf en de mensen die er werken. Ook vindt u hier een duidelijke routebeschrijving. Wij hanteren geen afleveringskosten. Onze prijzen zijn zoals genoemd meeneemprijzen. Garantie is uiteraard wel mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden.