Occasion Lease


Ondernemers opgelet; Occasion Lease bij Autobedrijf Huisman

Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat. In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto’s, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen. U betaalt over de slottermijn alleen rente (geen aflossing).

De aanschafprijs (exclusief btw) van een occasion naar keuze wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De auto wordt geactiveerd op de balans van uw onderneming en u betaalt alleen de btw aan. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Kunt u de btw niet verrekenen, dan kunt u de btw laten meefinancieren.

U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto via ons goed te laten verzekeren.

Met Autobedrijf Huisman als financiële partner bent u verzekerd van goed advies gericht op zekerheid die past bij uw wensen en behoeften als ondernemer.

 

De voordelen van leasen via Autobedrijf Huisman in Beilen:

  • Vaste looptijd
  • Eventueel met slottermijn
  • Activering op uw balans
  • U verrekent de BTW

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoon 0593-542233 of via e-mail info@eenhuismanauto.nl. Uiteraard wordt uw bezoek aan onze showroom altijd op prijs gesteld.