Occasion Lease


Ondernemers opgelet; Occasion Lease bij Autobedrijf Huisman

Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat. In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto’s, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen. U betaalt over de slottermijn alleen rente (geen aflossing). Hierdoor verlaagt u de maandlasten aanzienlijk. 

De aanschafprijs (exclusief btw) van een occasion naar keuze wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De auto wordt geactiveerd op de balans van uw onderneming en u betaalt alleen de btw aan. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Kunt u de btw niet verrekenen, dan kunt u de btw laten meefinancieren.

U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto via ons goed te laten verzekeren.

Met Autobedrijf Huisman als financiële partner bent u verzekerd van goed advies gericht op zekerheid die past bij uw wensen en behoeften als ondernemer.

De voordelen van leasen via Autobedrijf Huisman in Beilen:

  • Vaste looptijd
  • Eventueel met slottermijn
  • Activering op uw balans
  • U verrekent de BTW

Een andere vorm van lease welke Autobedrijf Huisman u aan kan bieden is "Operational Lease", dit kan zowel privé als zakelijk. De labels zijn Private Lease Used (PLU) en Business Lease Used (BLU)

Scherp all-in bedrag per maand

Het PLU/BLU maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties,
banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en
klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met PLU/BLU vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Onderhoud en reparaties worden bij PLU/BLU uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt waar jij je auto leaset. Zij zorgen goed voor jouw auto. Reparaties en onderhoud zijn inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij PLU/BLU nemen we je schadevrije jaren mee en bouw je gewoon schadevrije jaren op. Geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Wij bieden je direct 3 treden startbonus. Daarna bouw je als je nog niet op de maximale korting zit, extra korting op wanneer je schadevrij blijft rijden.

Daarom, met PLU/BLU meer auto voor je geld!

 

Wilt u meer informatie? Neemt u
dan contact met ons op via
telefoon 0593-542233 of via
e-mail info@eenhuismanauto.nl.
Uw bezoek aan onze showroom
wordt altijd op prijs gesteld.